La tercera tempesta de la setmana va arribar ahir i Castell d'Aro va ser la població de la demarcació que més aigua va registrar. En poc menys de mitja hora, la població va sumar 23,5 litres per metre quadrat.

Altres poblacions gironines van rebre la visita de l'aigua, que en molts casos va anar acompanyada de fortes ràfegues de vent. Vilobí d'Onyar va acumular 20 litres; Santa Coloma de Farners, 19,5 litres per metre quadrat; Cassà de la Selva, 16,5; Girona, 14,4; i Fornells de la Selva, 13,9 mm.

La pluja, que va aparèixer de forma breu per després donar pas al sol, no va deslluir algunes de les activitats de la demarcació, com les Catifes d'Arbúcies. En aquest cas, van quedar lleugerament malmeses, però van mantenir la forma malgrat la intensitat de l'aigua. En alguns casos, fins i tot, alguns carrers van quedar lleugerament inundats. És el cas, per exemple, de Santa Coloma de Farners, on un usuari, a través de Twitter, va denunciar el mal estat de les instal·lacions, motiu pel qual es va acumular l'aigua en el carrer.

Es tracta de la tercera tempesta d'aigua de la setmana que pateixen les comarques gironines.