El cantautor català Pep Sala serà un dels protagonistes del quinzè Sopar Benèfic Anual de la Fundació Oncolliga Girona, que se celebrarà aquest divendres 27 al Palau de Fires de Girona. L'excomponent de Sau pujarà a l'escenari per interpretar la popular cançó Boig per tu per tancar l'esdeveniment, que preveu reunir entre 700 i 800 persones. Entre els assistents hi haurà personalitats de la política, de l'àmbit sanitari, del món cultural, empresarial i social, i també representants de moltes de les delegacions i voluntaris que donen continuïtat a l'entitat i que fan possible que cada any es puguin celebrar actes com aquest.

El sopar no només contribueix de manera important a la recaptació de fons per als projectes de l'entitat, sinó que es converteix també en punt de trobada de totes aquelles persones que dia a dia ajuden a l'Oncolliga.

Aquest any la Fundació comptarà amb la col·laboració del periodista i presentador Josep Puigbó, que conduirà l'acte; el grup Aleida Sound, que amenitzarà el sopar interpretant estàndards de jazz, i les empreses Depalol Multimèdia i BTM, que projectaran un videomapping dissenyat expressament per a l'ocasió. També es rifarà entre els assistents dos quadres cedits per la galeria d'art El Claustre de Girona. El donatiu per assistir al sopar és de 35 euros i les inscripcions estaran obertes fins al proper dimecres 25 de maig, trucant al telèfon 972 22 49 63.

La vetllada serà també una ocasió per celebrar amb col·laboradors i amics el 20è aniversari de l'entitat. Per celebrar aquests 20 anyss'han programat diversos actes socials que s'aniran celebrant al llarg de l'any. El passat 21 de febrer ja es va celebrar a l'Auditori de Girona un acte de reconeixement als voluntaris de l'entitat.