L'Agència de Salut Pública de Catalunya investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat sis nens que dissabte van anar a un torneig de futbol a Cassà de la Selva. Tot apunta que l'origen del focus és un menú infantil que van dinar en un restaurant de la zona però en aquests moment encara estan pendents dels resultats de les analítiques.

Als afectats els van atendre dissabte mateix a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tots els casos van ser lleus i cap dels nens va haver de ser ingressat. Dels sis afectats, quatre són del grup de nens que van participar a la competició i són del club de futbol Bisbalenc. Els altres dos, també anaven amb el grup d'acompanyants dels jugadors. En total, eren 25 persones entre els nens i familiars.

Els afectats van anar a l'hospital Trueta de Girona dissabte amb símptomes d'haver patit una intoxicació alimentària. En total, són sis nens vinculats al club futbol Bisbalenc que havien anat amb les seves famílies a Cassà de la Selva per participar en una competició. Dels afectats, quatre juguen a futbol però els altres dos són menors que anaven amb el grup de 25 que aquell migdia van anar a dinar plegats a un restaurant de la zona.

L'Agència de Salut Pública sospita que l'origen del brot està en el menú infantil que van menjar els nens afectats perquè del grup de 25 només hi ha sis persones amb gastroenteritis. La intoxicació ha estat lleu i cap ha precisat ingrés hospitalari. Ara, falten els resultats de les analítiques per determinar què ha estat el causant del focus.