Tota l'oposició d'Olot qüestiona la consulta de la necessitat de la variant

25.05.2016 | 07:24

L'oposició a l'Ajuntament d'Olot, ERC, CUP i Olot en Comú -en el darer ple- es va mostrar crítica amb la consulta per la variant d'Olot. La consulta va junta amb la del Correbou de les Festes del Tura. Començarà el dimecres 1 de juny i s'acabarà el 7 de juny. Hi estan convocats tots els olotins majors de 16 anys, unes 29.000 persones. La pregunta és «Consideres la variant d'Olot una obra urgent i prioritària?».
Sobre la consulta, Anna Desclals CUP va dir:?«Una consulta serveix per prendre una decisió, per tant, no és una eina de pressió i s'ha de fer servir amb molta responsablitat». Va seguir: « El que volen és adquirir més avals envers la seva gestió». Va indicar: « Consulta sí, però que de veritat es transformin en una eina de decisió i que no es transformi en instruments per a avals polítics».
Lluís Juncà (ERC) va exposar: «Les consultes s'han de fer, però s'han de fer bé i ara l'escenari és que quan tinguem el resultat encara tindrem més elements de caos». Va considera: «Home... S'ha d'afinar una mica el tret i quan toca una consulta toca, però en aquests cas segur que ens hi podem fer mal». Xavier Garcia (OeC) va exposar: «Una consulta ha de ser posterior a un debat què és el que ha d'acabar el problema».
Josep Maria Corominas (alcalde per CiU) va indicar: «Em sap greu, perquè no sé d'on treuen la informació i si no la saben se la inventen». Va seguir: «De cap de les maneres he dit que això sigui un instrument per legitimar un tipus de variant». Va opinar: «Jo crec que hi haurà una bona participació i farem un gran esforç perque la gent sàpiga què va a votar». Va oposar:?«Poden complicar les coses tant com vulguin». Va indicar que es responsabilitza del resultat i que el debat de la variant d'Olot va començar fa 15 anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema