Controlat el foc a l'antiga nau de can Callís

La possibilitat d'una explosió i el fum han obligat a tallar carreteres i confinar els alumnes d'una escola

26.05.2016 | 18:04
Controlat el foc a l'antiga nau de can Callís

Ja està controlat l'incendi originat aquest matí en un taller de camions a Porqueres (Pla de l'Estany). Els bombers remullen a aquesta hora els punts calents a l'interior de la nau, que ha quedat completament calcinada.

L'avís del foc s'ha rebut a les 11.18h del matí. En aquell moment, a l'interior de l'empresa transportista Sergasa hi havia un gerent i dues administratives treballant, a més de dos camions. El risc d'explosió per l'existència de dipòsits de gasoil subterranis ha obligat les autoritats a extremar les mesures de precaució i s'ha decidit confinar els centres escolars més propers i tallar trams de la carretera C-66 i N-150.

Fins a quinze dotacions de bombers han treballat en l'extinció del foc, que ha estat ràpid i ha provocat una densa columna de fum, ben visible des de la llunyania. Encara no s'han determinat les causes de l'incendi però s'apunta a un curtcircuit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís poc després d'un quart de 12 del matí i hi han enviat set patrulles, que han assegurat la zona perquè els bombers poguessin treballar bé. Han tallat trams de la carretera C-66 i N-150 durant 40 minuts. Les patrulles de proximitat de la policia de Banyoles han vetllat perquè els escolars dels centres més propers romanguessin dins les aules, per evitar possible contaminació per inhalació de fum i prevenir per si es produïa una explosió

El taller mecànic està situat al paratge Mas Serrador, a les antigues naus de can Callís (Don Pollo). De moment, es desconeixen les causes que han pogut originar l'incendi, que no ha provocat cap ferit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema