L'alcalde d'Olot lamenta que la variant no entri als pressupostos

Josep Maria Corominas se sent «decebut» però confia que el Govern posarà diners «quan sigui possible»

26.05.2016 | 07:23

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, va reconèixer ahir sentir-se «decebut» perquè els pressupostos de la Generalitat del 2016 que es van donar a conèixer ahir no inclouen cap partida per la futura variant, una obra molt ?reclamada al territori que ja té el projecte constructiu acabat. «M'hauria agradat que hi hagués hagut una partida important o simbòlica però confiem que el Govern hi posarà els diners quan sigui possible», va afirmar. També va dir que la ciutat ja va rebre inversions importants en els últims anys que han fet possible projectes com l'hospital inaugurat fa més d'un any i que no estan «desanimats».
Per altra banda, va recordar que la consulta que començarà la setmana vinent i on s'inclou una pregunta sobre la variant és una bona oportunitat perquè els ciutadans expressin que aquesta és una obra prioritària i que els permetrà tenir més força per seguir exigint aquesta inversió, no només al Govern, sinó també a Madrid.
L'alcalde va fer aquesta valoració l'endemà que la Generalitat presentés els pressupostos per al 2016. Les comarques gironines rebran un total de 52,2 milions d'euros, un 3,7% més que l'any passat.
La Garrotxa és una de les comarques de la demarcació on es destinaran menys diners amb 1,9 milions d'euros. Bona part de la inversió -1,2 milions d'euros- aniran destinats a la rehabilitació del pont de la C-66 sobre el riu Fluvià al terme municipal de Besalú, uns treballs que ja estan en marxa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema