L'Ajuntament de Cassà aprovarà al Ple Municipal ordinari el destí dels 300.000 euros de romanent del pressupost de 2015 que s'han de dedicar a inversions finançerament sostenibles, tal com preveu la legalitat vigent. Aquests diners es dedicaran a una sèrie d'actuacions previstes al pla d'asfaltatge del poble que incorporarà millores a carrers del nucli urbà i camins veïnals.

En total es millorarà l'asfaltatge de més de 40.000 metres quadrats del poble i dels veïnats. Es dedicaran 208.000 euros a asfaltatge de la zona urbana i 50.000 euros a millores dels camins veïnals. Entre les vies més destacades del nucli urbà on es faran actuacions hi ha la carretera Marina, la rambla Onze de Setembre, el carrer Ample i el carrer Cervantes, entre d'altres.

A la piscina municipal

La incorporació de romanent del pressupost de 2015 també permetrà condicionar una àrea d'autocaravanes amb 9 places a davant de la piscina municipal, just al costat de la Via Verda. Aquesta àrea, que es preveu que estigui en marxa a finals d'any, oferirà servei d'aigua i buidatge d'aigües grises a tots els usuaris.

Finalment també es preveu fer una actuació de millora de 18.000 euros al passatge del Firal, que connecta el carrer Enric Coris amb el Pedraforca (el camí de darrere del supermercat Maxidia).