Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Fira de la Rosa de Roses. Les composicions florals i de jardineria, els tastets gastronòmics, les actuacions musicals, els tallers infantils i un concurs que consistia en publicar fotografies de la Fira de la Rosa 2016, amb l'etiqueta #firarosa2016, a Instagram, són algunes de les activitats que s'han portat a terme durant la celebració.

La Fira va finalitzar ahir amb la desfilada de pentinats amb ?motius florals, en la qual van participar les perruqueries Eros Perruquers, Perruqueria Art, Perruqueria Mima't i Perruqueria Marina.

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, va explicar que en aquesta edició, amb relació als anys anteriors, s'ha apostat més per les composicions florals i artístiques i l'objectiu era entretenir la població i animar la gent de fora a visitar la Fira de la Rosa i Roses.

Segons el responsable municipal, el propòsit es va assolir i, per aquest motiu, valora molt positivament l'esdeveniment, en el qual hi ha hagut molta implicació i molt activa. El resultat, a més, anima el consistori a seguir sumant edicions.