Una dona de 78 anys va morir ahir a la tarda atropellada per una carreta elevadora a la fàbrica de pinso Agrocos del poble de Sant Esteve de Llémena (terme municipal de Sant Aniol de Finestres), al quilòmetre 23 de la carretera de Girona a les Planes.

L´accident va tenir lloc al voltant de 3/4 de 6 de la tarda. La dona havia entrat al recinte de la fàbrica, propietat del seu fill. Dins de la nau, un treballador conduïa el toro. Concentrat en una feina complicada, el treballador no es va adonar de la presència de la dona, va topar amb ella i es va donar un fort cop al cap.

Immediatament van donar l´alarma d´emergències. Al voltant d'1/4 de 7 de la tarda, un helicòpter medicalitzat va aterrar a la zona. Això no obstant, els metges no van poder fer res. Al lloc dels fets, hi va anar un vehicle de bombers i diverses dotacions dels Mossos d´Esquadra.

Al cap de poc, els Mossos d´Esquadra van determinar que es tractava d´un accident fortuït i que no tenia res a veure amb un accident laboral. Passades les 7 del vespre, hi va arribar la comitiva judicial per fer constar en acta totes les circumstàncies relacionades amb la mort. Posteriorment els serveis funeraris van procedir al trasllat del cadàver.