Alumnes d'escoles i instituts de la demarcació de Girona han rebut aquest dijous els premis de la tercera edició del concurs de dibuix «Això pinta bé», que forma part dels programes pedagògics de la Diputació de Girona. Alguns dels estudiants guardonats -en representació de les seves classes- han recollit els premis a la seu de la institució, acompanyats de les mestres i directores dels centres.

Els centres escolars que han guanyat els guardons d'aquesta tercera edició són l'escola Can Puig, l'escola La Draga, l'escola Pla de l´Ametller i l'institut Pere Alsius i Torrent de Banyoles; l'escola Frigolet de Porqueres; l'escola de Sant Esteve de Guialbes de Vilademuls; l'escola institut Francesc Cambó i Batlle de Verges; el centre educatiu Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols i l'institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell.

Els premis han consistit en un diploma que han rebut els autors de la proposta guanyadora, una samarreta per a tots els alumnes de la classe i un premi econòmic per al centre: 600 euros per als finalistes i 300 euros per als semifinalistes. Els diners s'hauran d'utilitzar per a qüestions educatives. Les classes dels finalistes també han guanyat una activitat gratuïta dels programes pedagògics i divulgatius de la Diputació.