Fira d'Indians de Cadaqués

Sempre pot ser un bon moment per anar a Cadaqués i el seu entorn. Però aquest cap de setmana la població del Cap de Creus acull una nova edició de la Fira d'Indians. Durant tot el dissabte i el diumenge es preveuen desenes d'actes per a tota la família i que permetran a Cadaqués reviure el passat de part de les seves famílies a les Antilles. Tallers, visites guiades, exposicions, presentacions de llibres i molta música esperen als visitants.

Carlos Latre a l'Auditori de Girona

A les 9 del vepre a l´Auditori actua de l´humorista, actor i personatge televisiu Carlos Latre amb el seu espectacle «15 años no es nada». Latre porta a l'escena les imitacions de 150 personatges dels més de 500 que ha imitat al llarg de la seva carrera en ràdios, televisions i teatres de tot l'Estat.

Marxa Solidària Canina a Girona

Des de Diari de Girona s'organitza la primera Marxa Solidària Canina el 5 de juny, un esdeveniment lúdic i esportiu per gaudir en família i amb el rei de la casa. La I Marxa Solidària Canina tindrà lloc al parc de la Devesa. Tant la sortida com l'arribada es faran des del Club Agility Girona, ubicat dins el mateix parc. Es faran moltes activitats i també els gossos podran gaudir de premis! Aquesta és una marxa solidària per a l'adopcio i la tinença responsable d'animals de companyia. Diari de Girona donarà part dels beneficis a la Protectora dels animals del Gironès.

L'art, protagonista als carrers de Girona i el Port de la Selva

Girona viu aquest cap de setmana l´Inund´art. En diferents espais de la ciutat, mostra es proposa sacsejar els sentits iles consciències, tot fent-se ressò de la situació que pateixen els milers de desplaçats que fugen de les guerres i la pobresa, per buscar la pau i la dignitat.

Al Port de la Selva arriba el Tramuntanart, un treball d´experimentació i investigació sobre l´actuació del vent i les consequ?ències que pot provocar sobre el paisatge, la fauna o bé sobre l´ésser humà a través de l´art contemporani. Les obres es concentraran entre la Platja d´Aquí de sota (davant ajuntament), el Passeig del Mil·lenari i altres espais interiors com ara la Mar d´Amunt, Cal Nin i la Confraria de Pescadors. Una altra novetat d´aquest any és que s´incorpora una exposició de fotografia de paisatges de tramuntana i postes de sol i una exposició d´artistes locals, que s´inauguraran el dissabte 4 de juny.

Màgia a Torroella de Montgrí

El cap de setmana del 3 al 5 de juny, 30 artistes de 15 disciplines diferents, provinents de 8 països, ompliran de màgia i il·lusionisme la 5a Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, FIMAG 2016. Seran més de 100 funcions en 15 espais del municipi, una oferta variada i diversa que ha consolidat FIMAG com a referent en el món de la màgia al sud d´Europa: màgia al carrer, als palaus, als aparadors, a la fresca, itinerant i de nit, el mercat màgic, les conferències, descobertes de talents amb la gala dels mags joves...

Fira de la Cirera de Terrades

Arriba el juny i com és habitual, el primer cap de setmana d´aquest mes, se celebra la Fira-Mercat de la Cirera de Terrades. Serà, per tant, aquest diumenge, dia 5, que Terrades tornarà a ser un punt de referència destacat en la geografia de l´Alt Empordà. Els productors del poble trauran a la venda les millors cireres de la collita i molta gent no voldrà perdre l´oportunitat d´adquirir-ne alguna caixa.