L'Ajuntament de Besalú ha publicat l'anunci de licitació d'un rocòdrom de vuit metres d'alçada. El pressupost base és de 92.850 € i el termini de presentació d'ofertes acaba el 7 de juliol. L'equipament estarà situat al costat de l'entrada al camp de futbol i serà gestionat pel grup excursionista de la localitat.

La previsió -segons fonts de l'Ajuntament- és que estigui fet en un termini de 6 a 12 mesos. El rocòdrom va estar prop de ser elevat fa uns 4 anys. Això no obstant, la crisi econòmica només va permetre deixar l'estructura de ferro preparada.

Ara, només caldrà afegir les parts de l'estructura, posar-hi material i aplicar-hi els sistemes per a la pràctica de l'escalada. El rocòdrom projectat és un sistema aïllat format per tres monòlits. Estarà situat a l'aire lliure i tindrà unes dimensions aproximades de 6 metres de llarg, 2 metres d'amplada i 8 metres d'alçada. Es podrà escalar per totes quatre cares i disposarà de zones d'escalada amb desploms i sostres. La previsió és que hi hagi un espai lliure al voltant del sistema de com a mínim 5 metres lliures per garantir la seguretat en cas de caiguda. Estarà fet a partir de capes de formigó projectat. És un sistema que resisteix la intempèrie i reprodueix la roca natural.