Centenars de persones visiten els cotxes americans a la trobada de Platja d'Aro

L'exposició, situada a l'aparcament de la Masia Bas, va acollir centenars de visitants encuriosits amb els cotxes americans que es van reunir a la trobada

14.06.2016 | 15:30
Centenars de persones visiten els cotxes americans a la trobada de Platja d'Aro

Forta admiració entre els visitants que van anar a la 27a Trobada de Cotxes Americans de Platja d'Aro, i la 22a internacional. Un acte organitzat per l'American Car Club de Catalunya, en col·laboració amb l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Platja d'Aro, que va tenir lloc el passat cap de setmana.

L'exposició, situada a l'aparcament de la Masia Bas de la vila, va acollir centenars de visitants encuriosits amb els cotxes americans que es van reunir a la trobada. Allà hi havia exposats cotxes que eren autentiques relíquies, però en perfecte funcionament, de marques com Chevrolet, Ford, Lincoln, i altres vehicles que van ser admirats tant pel públic jove com pels més grans.

La jornada va comptar amb diferents activitats com una desfilada-circuit pels carrer de la vila platjarenca i una sèrie d'actuacions d'habilitat esportiva. La festa va seguir amb un dinar de germanor, on hi van assistir conductors vinguts d'arreu de l'Estat espanyol, França, Holanda i Alemanya, així com d'altres països europeus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema