Aquest cap de setmana passat es va produir un petit accident al tram de les vies verdes que concorre per Bescanó. Un jove ciclista va xocar contra una barrera protectora situada al mig del pas. Un element que es troba en diferents punts de les vies verdes i que serveix per evitar que al carril bici, on només hi poden circular vianants i bicicletes, no hi accedeixin els cotxes.

Aquesta mesura va ser presa per l'Ajuntament de Bescanó conjuntament amb el Consorci de les Vies Verdes amb l'objectiu de millorar la seguretat i la qualitat del ferm del carril bici, segons exposa l'alcalde de la localitat, Pere Lluís Garcia, en un comunicat difós per les xarxes socials després de l'enrenou que va despertar aquest accident. "Continuarem treballant amb la tranquil·litat de saber que la situació no és irregular i que preserva la seguretat de la gent que hi passeja i en gaudeix", explica Garcia, afegint que en els darrers anys s'han col·locat rètols informatius que avisen de l'existència de les barreres i adhesius reflectants que en milloren la visibilitat.

El missatge va ser replicat pel grup de l'oposició, ERC Bescanó, des del seu compte de Facebook on el partit es preguntava "què cal que passi perquè es reconegui l'error i el més important: es resolgui?".