La Guàrdia Civil ha desmantellat un taller mecànic il·legal a Camprodon.

Estava amagat en uns baixos d'un edifici i quan el van inspeccionar, el propietari no els va poder acreditar cap tipus de documentació sobre l'activitat i a més, al lloc s'hi guardaven diferents productes perillosos pel medi ambient.

Per tot això, els agents del Seprona van aixecar una acta i van denunciar al propietari per desenvolupar una activitat il·legal, emmagatzematge / tinença irregular de residus perillosos. L'acta va ser tramesa a les institucions competents.

Els fets van arrencar d'una denúncia a la Guàrdia Civil de Puigcerdà i el dilluns els agents de la Cerdanya i el Seprona van procedir a l'actuació i van desmantellar el taller il·legal a Camprodon.

La denúncia assegurava que hi havia aquest tipus d'activitat il·legal i dilluns al matí els agents del Seprona acompanyats de components del Lloc Fiscal de la Guàrdia Civil de Puigcerdà van descobrir en els baixos d'un edifici de Camprodon, un taller de reparació d'automòbils

Els investigadors van contactar amb el propietari del mateix el qual no va poder acreditar cap documentació que emparés l'activitat que realitzava com a taller mecànic.

Durant la inspecció els guàrdies civils van poder observar com hi havia un vehicle al qual se li estava fent un manteniment mecànic i a més, van poder constatar com hi havia diferents líquids, olis, refrigerants, combustibles, sense les degudes mesures de seguretat per preservar el medi ambient. A més, els productes es filtraven en el terreny perquè no comptava amb impermeabilització.

Els policies també van trobar fins a 250 de pneumàtic usats, que es trobaven en una zona no autoritzada per al seu emmagatzematge.

Per tot això, els agents van aixecar acta d'intervenció i es va comunicar al propietari que seria denunciat per realitzar una activitat il·lícita, emmagatzematge i tinença irregular de residus perillosos

L'acta va ser remesa a l'Agència de Residus de Catalunya , Serveis Territorials d'Indústria de Girona i Ajuntament de Camprodon.