Un veí de Vidreres de 34 anys i nacionalitat espanyola, J. L. M. C., va morir ahir a la tarda mentre viatjava com acompanyant en un turisme que es va veure involucrat en un xoc contra una furgoneta a la segona entrada d'Aiguaviva Park.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís dels fets, que van tenir lloc al quilòmetre 5,5 de la carretera C-63, gairebé a les cinc de la tarda. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el turisme, que circulava en sentit Lloret, va fer un gir per entrar a una urbanització i la furgoneta el va envestir lateralment. Els dos conductors van resultar ferits menys greu i van ser traslladats un a l'hospital Josep Trueta de Girona i l'altre a l'hospital comarcal de Blanes, segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques.

Quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre vehicles de Bombers de la Generalitat, un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques van treballar en aquest accident.

El punt on va passar ja va ser objecte de la creació d'un tercer carril ara fa cinc anys per permetre que els vehicles estiguessin aturats de forma segura abans d'entrar a la urbanització.