Dos conductors denunciats després d'haver conduït temeràriament amb els seus vehicles d'alta gamma per l'autopista i també per fer virolles a l'àrea de servei de l'autopista d'Aiguaviva.

Els dos homes van poder ser enxampats gràcies a la col·laboració ciutadana i després d'esbrinar on s'allotjaven. Els denunciats pels agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona tenen 31 anys, nacionalitat britànica, i se'ls va aixecar acta com a presumptes autors d'una infracció administrativa per conduir temeràriament.

Els conductors van haver de pagar una denúncia administrativa que va suposar la pèrdua de 6 punts del permís de conduir i la sanció econòmica de 500 euros.

El succés es remunta cap a les set del vespre del dimecres passat quan diverses trucades de ciutadans van alertar els Mossos que hi havia vehicles d'alta gamma circulant a altes velocitats per l'autopista AP-7, al Gironès, en sentit sud.

Els agents es van dirigir a l'autopista i van fer recerca dels conductors. Gràcies a la col·laboració ciutadana van saber que els conductors de dos cotxes s'havien dedicat, a més, a fer virolles a l'àrea de servei del Gironès, al punt quilomètric 70 de la mateixa autopista, a Aiguaviva.

Els policies, després de finalitzar la recerca per l'autopista, es van centrar en buscar el destí dels conductors i els seus vehicles per la geografia catalana.

Després de diverses indagacions, agents de la unitat de trànsit de Girona i els investigadors del Grup de Recerca i Documentació (GRD), van saber que aquestes persones estarien allotjades en un hotel de Barcelona on, després de localitzar-les i identificar-les, van ser denunciades administrativament. Els conductors denunciats van haver de pagar una denúncia administrativa.

Els Mossos demanen responsabilitat, prudència i respecte a la normativa viària i al usuaris de la via a l'hora de fer els seus desplaçaments.