Dipsalut ha finalitzat el concurs per designar la plaça de gerent amb el nomenament de Sílvia Oliveras Casadellà. Segons va publicar ahir el Butlletí Oficial de la Província (BOP), Oliveras assumirà el càrrec a partir del proper dilluns 27 de juny amb una remuneració de 70.715 euros anuals (49.500 euros de retribució mínima, 17.678 euros de complement del lloc i 3.535 euros per objectius). Oliveras és funcionària de carrera de la Universitat de Girona (UdG); segons el seu perfil de Linkedin, ara tenia la funció de directora de recursos humans a la UdG.

Segons el mateix perfil, Oliveras és membre del consell ciutadà de l'Institut Català de la Salut (ICS) a Girona, també és integrant de la junta de l'Associació Catalana de Gestió Pública (ACGP), així com patrona de la Fundació Salut Empordà. Oliveras es defineix com a una «economista amb experiència en direcció a l'àmbit dels serveis públics, especialitzada en recursos humans i gestió hospitalària».

La gerència de Dipsalut és la primera que s'ha assignat de les places d'alts càrrecs de la Diputació de Girona que surten a concurs.