En l'últim dia de les PAU, els estudiants es van examinar de matèries de modalitat. Al matí ho van fer de Geografia, Física, Dibuix artístic, Llatí, Matemàtiques, Biologia, Cultura audiovisual i Grec. A la tarda van fer les proves de Literatura catalana i Tecnologia industrial. A les comarques gironines l'examen d'ahir que va tenir més afluència va ser el de Matemàtiques, amb un total de 848 alumnes. El va seguir el de Biologia amb 802 estudiants, i el de Geografia amb 754. Els altres (Física, Llatí, Grec, Dibuix Artístic, Cultura Audiovisual, Literatura Catalana i Tecnologia Industrial) van tenir una assistència menor a 500 estudiants

Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 29 de juny per internet al portal Accesnet de la Secretaria d'Universitats i Recerca (a través de la pàgina web https://accesnet.gencat.cat). En el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.

Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya.