L'Ajuntament de Banyoles continua aplicant l'objectiu de millorar l'asfaltatge dels carrers de la ciutat emmarcat en el Pla de reasfaltatge d'aquest 2016.

Durant la propera setmana comencen una nova tongada d'asfaltatges de trams de carrers que afectaran la zona del carrer Pere Alsius amb Pare Claret, el carrer Pintor Solives, la zona del carrer Pius X amb el carrer Joan XXIII (al barri de Mas Palau) o el carrer Conill.

També, es milloraran la cruïlla de l'avinguda de la Farga amb el carrer Mas Verdaguer, un tram de la ronda Canaleta (a la zona amb la cruïlla el carrer Concòrdia de la Aigües de l'Estany), la zona del passeig de les Saques, trams de l'avinguda de la Farga (entre la plaça Solidaritat i la carretera de Vilavenut), els passatges del carrer Figueres al barri de Can Puig i el passatge del carrer Arcades. En total aquests trams de resasfaltatge costaran uns 70.000 euros.

El regidor de Via Pública de Banyoles, Lluís Costabella, va explicar que «cada any destinem recursos a la millora de l'asfalt de Banyoles i després d'anys de feina la ciutat va millorant». Segons Costabella «volem cuidar al màxim la via pública, que continua essent una prioritat de l'equip de govern».

Intensifica les obres

L'Ajuntament de Banyoles ha ?reasfaltat, des del 2008, molts carrers de la ciutat com ara trams del carrer Pere Alsius, del carrer Salvador Espriu, un tram del camí de Mas Usall, un tram del carrer Abat Bonitus, del carrer Cervantes, la cruïlla d'accés al veïnat de Lió, el Camí dels Prats o el carrer Muralla, entre molts d'altres.

A més, des del 2008 s'han asfaltat per primer vegada carrers que encara eren de terra: el carrer Comtat de Besalú i el carrer Guillem de Cartellà (tots dos a Mas Palau) i el carrer del Terme.