La conductora d'un dels turismes que es va veure implicat en un accident de trànsit de gravetat aquest diumenge a Flaçà està ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Trueta. La dona, de 47 anys, està en estat greu i el seu pronòstic és reservat, segons fonts del centre sanitari.

En el sinistre viari, que va tenir lloc diumenge a la tarda a la C-66, s'hi van veure implicats fins a dos cotxes i un tot terreny. Els dos vehicles van xocar frontalment i una de les conductores, que ara està a l'UCI, va quedar atrapada dins del cotxe i la van haver d'excarcerar per sortir de dins de l'automòbil. També van resultar ferits de menys gravetat un nen d'11 anys i una noia de 22 anys.

Dos motoristes ferits greus

La nit de diumenge també va ser complicada pel que fa als accidents de trànsit. N'hi va haver dos amb motoristes implicats que van ser de gravetat. Van produir-se a Llagostera i a Sant Pere Pescador.

El primer dels sinistres viaris va produir-se quan faltaven 20 minuts per les nou de la nit al quilòmetre 1,3 de la GIV-6744 a Llagostera. Un motorista va sortir de la via i va patir diverses fractures i contusions. El motorista, de 59 anys, va ser traslladat en estat de menys gravetat en ambulància del SEM fins a l'hospital Josep Trueta.

L'altre fet va produir-se quan passaven pocs minuts de les onze de la nit a la carretera que porta al càmping les Dunes de Sant Pere Pescador. En concret, un motorista va caure del seu vehicle davant del càmping la Balena Alegre. El ferit va ser un jove de 31 anys i el SEM el va evacuar en estat de menys gravetat cap a l'hospital de Figueres.

En tots els accidents hi van actuar els Bombers, el SEM i els Mossos i policies locals.