Un sinistre mortal va provocar la mort ahir del veí de la Canya F.J.P.B., de 73 anys d´edat. L´accident va tenir lloc poc després de les 18.11 hores, al quilòmetre 81 de l´A-26, al terme de Sant Joan les Fonts. El vehicle accidentat pujava en direcció a Olot quan va col·lidir per darrere amb un camió frigorífic. L´impacte va fer perdre la direcció al tot terreny, que va xocar amb el voral de separació. L´accident va tenir lloc en un revolt de l´autovia que té bona visibilitat.

Els dos ocupants del tot terreny van quedar atrapats dins del vehicle. Els bombers van haver d´obrir la part lateral del cotxe per poder-los treure. El conductor, un home de 70 anys (veí d´Olot), va ser traslladat a l´hospital Josep Trueta de Girona, amb pronòstic reservat. Va ser traslladat amb helicòpter i els Serveis d´Emergències Mèdiques li van aplicar el codi de politraumatismes, perquè rebés una atenció continuada a l´arribada a urgències del Trueta.

Els Serveis d´Emergències Mèdiques no van poder fer res per l´acompanyant, F.J.P.B. de 73 anys.

L´accident va provocar que l´A-26 en direcció a Olot quedés tallada al trànsit. Quan van haver tret el tot terreny amb una camió grua i els serveis judicials van autoritzar el trasllat del cadàver, els Mossos d´Esquadra van obrir el tram d´autovia al trànsit. Arran del tall les vies secundàries van tenir més densitat de trànsit en una hora punta del dia.