El campió d'Espanya en pesos wèlter de boxa durant els anys vint, Joe Walls, no tindrà finalment cap plaça o carrer amb el seu nom.

L'Ajuntament de Ripoll ha decidit penjar una placa en la seva memòria al pavelló de l'Avellaneda. L'acte es farà dijous vinent al pavelló de l'Avellaneda, per tal de recordar a un esportista que va portar el nom de Ripoll no només arreu de l'estat, sinó també d'Europa i de l'Amèrica llatina, però que és pràcticament un desconegut per la majoria de ripollesos. El desprestigi que d'unes dècades ençà ha tingut l'esport de la boxa entre les ments benestants n'és una de les causes.

A banda de Joe Walls també es reconeixerà Eudald Capdevila pels anys de dedicació a l'esport del ciclisme, i s'oferirà la torxa de la flama olímpica que el desaparegut periodista Raimon Subirà va portar al seu pas per Ripoll, l'any 1992, amb motiu de la celebració a Barcelona dels Jocs Olímpics. Subirà va morir el gener de l'any passat i va destacar sobretot en l'exercici del periodisme esportiu, àmbit en el qual va arribar a ser locutor dels partits del FC Barcelona per Ona Catalana.