Ahir es va produir l'últim accident mortal de les carreteres gironines d'aquest 2016. Va morir l'acompanyant d'un cotxe en un xoc lateral a la C-63 a Vidreres. Amb aquesta, ja són 25 les víctimes mortals en sinistres viaris des de l'inici d'any.

L'altre sinistre viari mortal més recent és el del 5 de juny, que es va produir a la Tallada d'Empordà i hi va perdre la vida un exregidor de Sant Vicenç de Castellet, de 63 anys. També va resultar ferit crític un home de 48 anys. El sinistre viari va ser un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a la C-31. En total a les comarques de Girona han mort 24 persones fruit d'un sinistre viari fins a 21 de juny.

Quan ja gairebé es tanca el primer semestre de l'any cal destacar un accident que va produir-se el 2 d'abril a la Nacional II al seu pas per Pont de Molins.

Un xoc lateral entre un vehicle francès que circulava en sentit sud a gran velocitat i un altre amb tres ocupants que anaven al Pertús a treballar va acabar amb la vida de set persones. Sis de les set víctimes mortals a més no duien el cinturó de seguretat. L'únic supervivent va ser un noi de Figueres.

Hi ha un tipus d'accident que s'ha cobrat moltes vides aquest any: l'atropellament. N'hi ha hagut cinc de mortals. Un dels que han copsat més l'atenció és el de Bonmatí. Una nena de 4 anys va morir el 16 de maig després de ser envestida per un cotxe. El conductor, drogat i begut, va fugir. El jutge de Santa Coloma va enviar el xofer a presó provisional.

Hi va haver un altre sinistre viari que va tenir molt ressò, el del 29 de gener a la C-65 al seu pas per FornellsFornells. En aquest cas va perdre la vida una jove de 25 anys, Laura Fernández Comas. El conductor homicida abans d'aquest accident n'havia tingut un altre a Llagostera. En va fugir i després el van interceptar begut a Sant Feliu. El conductor va passar a disposició judicial cinc mesos després de l'accident i el jutge el va enviar a presó provisional.