La companyia de teatre amateur Pic Pic de Sant Joan les Fonts repeteix la fórmula d'inventar-se una cançó d'estiu perquè soni a totes les festes majors de la comarca. Enguany proposen 'La Carbassa', una paròdia dels temes "electro llatins" que canten en català i on tiren de metàfores amb verdures per explicar que els seus protagonistes no acaben de trobar la manera de lligar amb les noies.

"Si em dones carbassa, faré una vichyssoise i la teva col llombarda el meu porro es perdrà" és la tornada del 'hit' que la companyia de teatre Pic Pic ha tret per aquest estiu. L'any passat van inventar-se una rumba per donar a conèixer la companyia que va tenir molt bona acollida i aquest cop han decidit treure un "electro llatí" en català a tall de paròdia.

Els dos protagonistes apareixen al videoclip vestits amb jaquetes de pell a ple estiu, ulleres de sol -un encara amb l'etiqueta del preu- i tot de joieria i complements varis. S'ha rodat a una discoteca de Barcelona i a una masia d'Olot. "Tot plegat és un estil molt de 'reguetón' i sobrat però que al final resulta ser molt quico, un intent fracassat d'anar hypster i modern", explica Anna Aumatell, una de les membres de la companyia, que recorda que del que es tracta és de fer riure i que la gent s'ho passi bé.

El projecte ha comptat amb la col·laboració de Zeba Produccions Audiovisuals, els DJ Kurba i Adrià the king, i la franquícia de ball Udance de Barcelona, entre d'altres. La cançó 'La Carbassa' ja està penjada a Youtube -en menys de 24 hores ja s'ha vist més de 1.400 cops-.