Després d'un cap de setmana llarg amb diverses activitats a Puigcerdà aprofitant la revetlla de Sant Joan, la capital de la Cerdanya es prepara per acollir una nova programació d'actes per continuar presentant una oferta atractiva a turistes i visitants. A partir del proper divendres, la ciutat s'endinsarà en una nova edició de la Setmana Cultural del Roser.

L'Ajuntament de Puigcerdà aposta per omplir el calendari estival de propostes. Així, fins a final d'agost, la ciutat presenta diverses opcions que dinamitzen l'activitat d'oci i cultural. La Setmana Cultural del Roser donarà pas a la Universitat d'Estiu de la Cerdanya, més endavant arribarà la Festa Major, el Festival Internacional de Cinema de la Cerdanya, la Ruta Hípica i diversos actes culturals i competicions, fins arribar a la festa de l'Estany, a final d'agost.

La Setmana Cultural del Roser arriba enguany a la 21a amb una vintena d'actes entre l'1 i el 10 de juliol. La primera de les propostes serà l'espectacle que anualment presenta l'Associació Cerdanya Musical, que enguany porta a escena el musical Sister Act. Les activitats continuaran dissabte i diumenge amb el mercat medieval. També formen part de la programació habitual d'actes la Nit de la Cultura, que enguany lliurarà el Roser d'Or a l'Associació Universitària de la Cerdanya, el dia 9 a la nit, i la celebració de la Fira Multicultural, el dia 10 de juliol, que servirà per tancar els actes.