"Confiava poder entrar a la carrera que volia però no m´esperava treure la millor nota de la demarcació; encara no m´ho crec". Així de sorprès s´ha mostrat en David Ramírez, el gironí de 18 anys que ha tret al millor nota a la selectivitat de totes les comarques gironines, un 9,70. Es defineix com una persona aplicada, disciplinada i pencaire.

La seva tècnica: estudiar dia a dia i estar molt atent durant les classes. "Quan vaig començar batxillerat tenia clar que aquí sí que importaven les notes i, per això, vaig intentar ser la persona més atenta del món", ha explicat davant de diversos professors dels Maristes, que l´han vist créixer durant els darrers anys.

Ramírez ha detallat les primeres paraules que li van venir al cap quan va conèixer els resultats de les proves: "tenia la família davant i vaig dir: no m´ho crec". Durant el mes de juliol treballarà com a monitor en un casal i, a l´agost, vol descansar per agafar forces pel proper curs. Escollir el seu camí professional no li ha resultat difícil, des dels 14 anys ha tingut clar que vol estudiar Medicina i ho farà a la Universitat de Girona (UdG).