CiU d'Olot resalta la bona marxa del pacte amb el PSC

Les polítiques socials i la reactivació de l'economia van centrar el resum del primer any del mandat

02.07.2016 | 00:00
Josep Maria Corominas s´explica al saló de sessions d´Olot.

El bon funcionament del pacte de govern entre CiU i el PSC va ser un dels principals elements del discurs de resum del primer any del mandat 2015-2019 de l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas. «Hem format un equip de govern del del mandat passat -va destacar, ahir al saló de plens-, però estem molt contents de com funcionem».
Va seguir: Si en el mandat anterior hi havien 100 i escaig senyals programàtics, ara són mes de 400 els senyals del pla de govern que ens ajuden a tirar endavant el programa electoral».
Va ressaltar la prioritat que cenyeix els senyals del programa electoral. Va dir: «La prioritat eren les persones i ho continuen essent». Corominas va assenyalar que per donar prioritat a les persones disposa d'un instrument. Es tracta del Consorci de Benestar Social de la Garrotxa.
Va concretar les accions socials. «Som -va resaltar- la primera ciutat de Catalunya que ha comprat pisos per dedicar-los a fer política social d'habitatge». Es tracta de 20 habitatges comprats a través del dret de tanteig i retracte en la compra de pisos per part de les administracions, establert en les darreres lleis socials catalanes.
Va destacar la baixada del percentatge d'aturats fins arribar al 10%. Va situar la baixada de l'atur en el context d'obertures de negocis i la valorització de l'emprenedoria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema