Els responsables han decidit retirar els dos cartells que anunciaven el mercat de les Emocions de Besalú per causa de la pressió del col·lectiu feminista de la Garrotxa, la Dalla. Un dels cartells exposava el dibuix d'una dona. Vesteix un «top estret» i escotat i somriu. L'altre és la fotografia d'una dona que va vestida estil vintage. Un dels responsables del mercat, Lluís Auguet, ha apuntat que la dona fotografiada és una model conscienciada en la temàtica de les talles petites.

El col·lectiu la Dalla ahir va apuntar la retirada dels cartells a la seva pàgina de Facebook. Apunten: «Arran de la pressió de la Dalla i de persones individuals, hem aconseguit la retirada de la publicitat sexista del Mercat de les Emocions de Besalú. Moltes gràcies a totes aquelles persones se'n van fer ressó i per totes aquelles que ens retreuen el que hem fet».

La campaya contra la publicitat -masclista, segons la Dalla- va començar a finals de juny. L'argument de les feministes era: «No és un anunci de sostenidors i no té gaire sentit que hi apareguin noies d'aquestes característiques». Van criticar usar el cos de dona per anunciar un mercat.