El Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro es prepara per celebrar, per quart any consecutiu, la seva festa més solidària. Després de recaptar prop de 40.000 euros en l'anterior edició, el centre celebra el pròxim dimecres 13 de juliol un acte per recaptar fons a favor de la investigació sobre el sarcoma d'Ewing, un dels tumors més freqüents entre la població infantil i de l'estudi del qual se n'encarrega un equip de professionals de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Amb la recaptació de l'acte, que es farà de la mà de l'AECC, Catalunya Contra el Càncer de Girona, es podrà investigar tractaments més eficaços i nous mètodes per a la detecció precoç de la malaltia.

La vetllada comptarà amb la presència de diferents personalitats del món de l'esport i l'espectacle de Catalunya, com Àlex Corretja o Martina Klein; periodistes com Blai Morell, periodista de RAC1 i crític cinematogràfic i que exercirà de mestre de cerimònies; la subdirectora de Mundo Deportivo, Cristina Cubero; dissenyadors de moda nupcial, com Jordi Dalmau; cantants com Lucrecia i altres personatges coneguts com Mireia Canalda, Felipe López o Elsa Anka, entre altres.

Els participants a l'acte col·laboraran amb una donació de 70 euros i al llarg de la nit podran adquirir participacions per a sortejos que s'efectuaran durant l'acte, com un collar de Pere Quera valorat en prop de 2.000 euros; gaudir d'una desfilada de vestits nupcials de Jordi Dalmau i degustar la gastronomia d'Enric Herce, xef del restaurant Rosa dels Vents del mateix hotel, entre d'altres. També hi haurà col·laboracions musicals de Lucrecia, la soprano Montserrat Cristau, el Grup Kambrils, el Grup Tric i el DJ Isaac.