El portal de recerca Trivago, un dels més utilitzats i prestigiosos, col·loca entre els 10 millors hotels de platja de tot l'estat espanyol un de les comarques de Girona. Es tracta del Playasol de Cadaqués.

Per cinquè any consecutiu, Trivago.es publica el rànquing dels 10 hotels de platja amb millor reputació online d'Espanya, un per cada comunitat autònoma de costa. La selecció recull els allotjaments de platja que compten amb millor valoració per part dels usuaris a Internet i que gaudeixen d'una ubicació privilegiada al costat del mar. Entre ells es troba el Playasol, únic representant català en el rànquing.

Trivago destaca que "després de les reformes de l'any passat, elPlayasol compta amb renovades i modernes habitacions amb vista al mar i al poble, unes altres amb vista al jardí o amb balconada interior i algunes amb jacuzzi privat".

Així mateix, indica que "a l'estiu, la piscina i el jardí conviden a gaudir del temps d'oci i calma sota l'ombra de les oliveres. Allunyat de platges massificades, l'hotel està situat a la badia de Cadaqués, en una cala assolellada i tranquil·la a pocs metres del centre. A l'encant de l'hotel s'hi suma l'encant d'aquest petit poble de pescadors, que conserva la tradició i l'estil mediterrani en perfecta harmonia amb l'entorn natural, sent el cor del Parc Natural de Cap de Creus".