Els Mossos han detingut un camell que havia venut cocaïna a un home que va acabar ingressat greu a l'hospital. Es tracta d'un distribuïdor local a qui els agents de Puigcerdà van poder detenir el mateix dia.

En el moment de la detenció els policies li van trobar a sobre un gram de cocaïna que portava preparat per vendre. El detingut té 39 anys, nacionalitat camerunesa, és un veí de Puigcerdà. Va acabar acusat d'un delicte contra la salut pública.

Els fets es remunten a dilluns quan els Mossos de la comissaria de Puigcerdà van ser alertats des de l'Hospital Transfronterer que un home havia ingressat en estat greu després de consumir cocaïna.

Un cop el pacient va ser estabilitzat pel servei d'urgències, agents de la Unitat d'Investigació es van adreçar al lloc per entrevistar-lo. L'home va explicar que en la darrera setmana havia comprat uns 30 grams de cocaïna a un distribuïdor local.

També va lliurar als agents uns dos grams que li quedaven de la substància adquirida. Per la descripció que va fer el denunciant, els Mossos van identificar qui podia ser el venedor de la cocaïna.

Seguidament es va muntar un dispositiu i el van trobar al carrer de les Escoles Pies. En l'escorcoll a casa seva hi van trobar uns 20 grams de cocaïna.