El cap de la Policia Local de Platja d'Aro, David Puertas, s'ha convertit en el nou president de l'Associació de Caps de les Policies Locals de les comarques gironines. El sotsinspector substitueix l'intendent Josep Palouzié que, després de deixar la Policia Municipal de Girona per la de Palma de Mallorca, ha hagut d'abandonar el càrrec.

Aquesta decisió, que designa un nou president per a aquest col·lectiu policial, es va prendre ahir entre els membres que conformen la junta de l'associació i el mateix Palouzié.

David Puertas, que ja havia assumit la presidència, ocuparà el càrrec de manera transitòria i durant un any. Després d'aquest període, se celebraran unes noves eleccions i es decidirà si hi ha relleu o si el sotsinspector de Platja d'Aro es presenta i continua amb la tasca.

Les diferents presidències

Josep Palouzié va accedir al càrrec el novembre del 2014 i va ser escollit en substitució de l'inspector en cap de la Guàrdia Urbana de Figueres, Josep Maria Riera, que ocupava la presidència de l'Associació de Caps de les Policies Locals des de l'abril del 2013.

Abans de Riera, el president de l'entitat que agrupa els caps de policies locals de la província ja havia estat David Puertas, que va exercir com a tal durant quatre anys. Aquest període va finalitzar el 2013, quan el cap de la Guàrdia Urbana de la capital de l'Alt Empordà va rellevar Puertas. Ara retorna al càrrec.