Un atropellament mortal va obligar el dissabte passat al vespre a tallar la circulació de trens entre Blanes i Malgrat de Mar. Segons Renfe, l'incident es va produir a l'altura de Tordera, cap a quarts de set de la tarda i va afectar la circulació de trens de la línia R1. La companyia ferroviària va establir un servei alternatiu per carretera per als passatgers afectats per aquest atropellament.

A aquesta incidència, que va ser un suïcidi, s'hi va sumar un incendi de canyes que va obligar a tallar el subministrament elèctric entre Pineda de Mar i Maçanet de la Selva i a desviar el trànsit de vehicles de la carretera que va de Malgrat de Mar a Blanes, per tal que els Bombers de la Generalitat poguessin treballar amb seguretat. El foc va començar a quarts de vuit de la tarda a l'altura de Malgrat de Mar i, segons Renfe, cap a un quart de deu de la nit es va poder restablir el subministrament elèctric a la catenària. Durant l'estona que va durar aquesta incidència, Protecció Civil va activar la prealerta del Ferrocat.

Una usuària que va viure el contratemps ha explicat a Diari de Girona que els passatgers van estar aturats una hora "fins que ens van enviar un altre tren, el qual també es va quedar atura't a Blanes, a causa d'un foc". Segons la mateixa passatgera, "en conseqüència, no vam poder anar ni cap a Girona, ni cap a Barcelona. Va ser una aventura que ens va portar a estar 3 hores tancats a dintre del tren, però que finalment va acabar bé per als passatgers".