El municipi de Llambilles va celebrar ahir una trobada de cotxes clàssics i tractors antics dins els actes de Festa Major que està celebrant la localitat. Més d'un centenar de vehicles, entre turismes clàssics i camions, es van aplegar ahir diumenge al matí a la zona verda de l'Estació de Llambilles.

Es tracta de la tercera trobada de coxes clàssics que organitza el municipi. Després d'un bon esmorzar, dels de forquilla i ganivet, gratuït per als inscrits, els participants varen fer un recorregut per diferents zones dels voltants de la població. Ruta que va finalitzar a la plaça de l'església, on tant els turismes clàssics com els camions van ser beneïts pel rector de la parròquia de Llambilles.

Tot seguit hi va haver un sorteig d'un pernil i més obsequis. L'acte va estar organitzat per l'Associació de Lleure i Oci de Llambilles i l'Ajuntament de la vila.

La Festa Major de Llambilles, que va arrencar el passat divendres 8 de juliol, finalitzarà avui amb un sopar-tast a l'exterior del pavelló a partir de dos quarts de nou del vespre. Tot seguit, al Pavelló hi haurà una actuació d'en Peyu i en Dani.