Caldes va celebrar ahir a la inauguració del nou Hotel Camiral,un establiment de 5 estrelles de PGA Catalunya Resort. Hotel Camiral ocupa l'antic Melià Golf Vichy Català, adquirit per PGA Catalunya Resort, que ha portat a terme la renovació integra del establiment per a la qual ha invertit un total de 33 milions d'euros.

L'acte va consistir en una introducció al nou desenvolupament turístic a càrrec de David Plana, CEO de PGA Catalunya Resort i posterior còctel als exteriors de l'hotel. La trobada va reunir a l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu - l'alcalde de Sils, Martí Nogué i Serra - i l'alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet-, així com diferents professionals del sector que van voler donar suport i acompanyar els membres de PGA Catalunya Resort en la presentació de l'últim projecte d'allotjament del resort.

El nou hotel, dissenyat pel reconegut decorador Lázaro Rosa-Violán, disposa de 149 habitacions de disseny amb estupendes panoràmiques al camp de golf, piscina exterior amb servei de bar, centre de bellesa i fitness, un bar i un restaurant, que es basarà en una gastronomia mediterrània i internacional, donant especial protagonisme als productes locals i de la cuina catalana.

El resort també ha previst un kids club amb ampli menú d'activitats i serveis per a nens i joves de diferents edats i zones dirigides a companyies i particulars per a l'organització dels seus esdeveniments corporatius i privats.