Diversos pobles del Ripollès van patir durant les primeres setmanes d'aquest mes de juliol la manca d'efectius per repartir les cartes. El mateix gabinet de comunicació de Correus ha reconegut els problemes de cobertura per manca de personal a les llistes de contractació de Camprodon, que és l'oficina que reparteix als pobles de Llanars, Molló i Beget.

El mateix alcalde de Molló, Josep Coma, va viure-ho de primera mà i va trucar a l'oficina de Camprodon, on van explicar-li que no disposaven de personal i li van demanar que fes baixar algú a buscar les cartes.

Coma raona que «nosaltres paguem el mateix que qualsevol altre ciutadà perquè ens donin aquest servei» i per això va insistir que aquesta no era la solució. L’alcalde va rebre una trucada del cap de recursos humans de Girona explicant-li que no havien pogut contactar amb cap dels substituts de la borsa de treball que tenen a Camprodon per cobrir la plaça, i van convidar-lo a buscar algú des de l'ajuntament per poder-s'hi incorporar. L'alcalde mollonenc va fer difusió de la feina però tampoc va obtenir resposta.

Finalment, des de dilluns passat una persona de Llanars ha ocupat aquest lloc de treball, que dóna cobertura a diferents poblacions de la Vall.