Sant Gregori celebra amb èxit de participació la Festa Major

L'orquestra Di-versiones, habitual en aquestes festes, va omplir l'envelat de la plaça Miquel Martí i Pol

18.07.2016 | 07:04
Moment del concert de l´orquestra Di-versiones.

Un any més la Festa Major de Sant Gregori ha reunit centenars de persones, tan veïns del municipi com de les poblacions del voltant, que han pogut gaudir de les més de 30 activitats que s'han dut a terme aquest passat cap de setmana.
La festa va arrencar divendres, amb el pregó davant de més de 150 persones que es van reunir a la plaça de l'Ajuntament de Sant Gregori. El pregoner va ser en Carles Saló Mayolas, entrenador i coordinador esportiu de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori, que deixa l'entitat després de 19 anys.
Tot seguit, va tenir lloc el sopar de germanor a l'envelat de la plaça Miquel Martí i Pol. Durant el sopar es van escollir el nou hereu i la nova pubilla d'aquest any, en Jordi Oliveras i la Maria Tarrés. El ball amb l'orquestra Montecarlo i els DJ's Animal Show van tancar la primera nit de festa.
El dia fort va ser dissabte amb una àmplia programació durant el dia de tennis, petanca, exhibició de cotxes de radiocontrol i animació infantil. A la nit la festa la va posar, com cada any, l'orquestra Di-versiones, que va fer ballar centenars de persones amb les cançons més populars. L'orquestra Maribel va posar el punt final a la nit.
La festa finalitzarà avui amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Girona i amb les havaneres del grup femení Les Anxovetes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema