Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la policia local, han denunciat un home que tenia 653 plantes de marihuana en una nau a Cassà de la Selva. L'home tenia tot d'aparells per garantir el cultiu de les plantes i tots estaven connectats directament a la xarxa elèctrica sense passar pel comptador. Per això, se li atribueix un delicte de salut pública i també de defraudació de fluid elèctric. Entre els aparells hi havia tres filtres d'aire de carboni, sis aparells d'aire condicionat, nou ventiladors, 68 transformadors de 600 watts i 68 làmpades. L'home té 28 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Girona.

Els fets van tenir lloc el passat 14 de juliol. Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que en una nau de Cassà de la Selva hi podria haver una plantació de marihuana. Per això, van anar fins al lloc i van fer gestions amb el llogater de l'immoble i van registrar la nau. La policia, ja des de fora, va notar una forta olor a cànnabis i també va adonar-se del soroll que feien els ventiladors.Un cop dins van trobar 653 plantes de marihuana en diferents estats de floració.

A més, també hi havia una instal·lació elèctrica de cultiu amb tres filtres d'aire de carboni, sis aparells d'aire condicionat, nou ventiladors, 68 transformadors de 600 watts i 68 làmpades. La corrent elèctrica utilitzada per a aquests aparells no passava pel comptador, sinó que estava directament connectada a la xarxa general.Davant d'aquests fets els mossos van denunciar el llogater de la nau, de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona. El denunciat va ser citat per passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.