Vuitanta-cinc alumnes de l'institut de Cassà de la Selva, de 2n d'ESO a 2n de Batxillerat, han aconseguit títols internacionals d'anglès i francès dintre del Projecte Cambridge DELF, que el centre realitza per quart any.

Els estudiants es van examinar a final de curs de diferents proves per tal d'obtenir títols de la Universitat de Cambridge i del DELF (títol oficial del govern francès). Els exàmens es van fer al mateix institut de Cassà gràcies als convenis que té signats el centre amb la Fundació Universitat de Girona i Alliance Française, i els alumnes han estat preparats pels professors del centre. L'AMPA ha subvencionat una part de les matrícules.

D'aquests 85 alumnes, 70 es van examinar de diferents nivells d'anglès i 15 de francès. Tots van obtenir títol: 6 alumnes en van obtenir un d'inferior al qual aspiraven, 6 alumnes un de superior del qual s'examinaven i els 73 restants van obtenir el títol de què es van examinar. L'institut va destacar els 27 alumnes que han obtingut el FCE (First Certificate in English), que correspon a un nivell B2 del marc europeu de llengües, i una alumna que ha obtingut el CAE (equivalent a un nivell C1).