L'Ajuntament de Camprodon ha incorporat un nou vigilant i ha canviat els horaris d'obertura nocturna de les terrasses dintre del seu projecte local per fomentar el civisme i la seguretat al municipi.

Durant els mesos d'estiu, Camprodon no ampliarà els horaris d'obertura dels pubs i locals d'oci nocturn, tal com s'havia fet altres anys. Així mateix, l'hora límit de tancament per a les terrasses de bars i restaurants passa a ser dos quarts de 2 de la matinada en lloc de les 2. Aquestes mesures tenen per objectiu aconseguir un millor encaix entre l'activitat nocturna i recreativa dels espais d'oci i restauració amb el dia a dia dels camprodonins i camprodonines.

Això es veurà complementat en pocs dies amb la incorporació d'un nou vigilant al municipi, que farà tasques de supervisió i vigilància nocturna durant tot l'agost.

Finalment, l'Ajuntament ha editat un díptic per fomentar els hàbits i les conductes cíviques entre els veïns. Xavier Rigat, 3er tinent d'alcalde, va descriure aquestes accions com a «passes encaminades a seguir potenciant i promocionant les conductes cíviques i la convivència harmònica entre veïns».