L'Ajuntament d'Olot, en una de les darreres juntes de govern, va aprovar el plec de clàusules administratives del futur passeig entre el parc de les Tries i el molí d'en Climent. "Farem una inversió de 100.000 euros", va concretar Josep Maria Corominas, alcalde d'Olot, en la seva darrera comparaixença. L'alcalde va indicar que serà la primera inversió important en temps al riu, però no serà l'última. "Volem actuar al riu", va indicar. Corominas va preveure l'inici de les obres per finals d'estiu. "A finals d'any ja estarà fet", va anunciar.

La inversió aprovada ajuntarà el Parc de les Tries i el molí d'en Climent, que és un edifici que s'alça sobre un petit prat, voltat d'horts. En aquests moments, el molí és usat per l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Senyora del Tura. En els darrers anys ha estat rehablitat per diferents camps de treball lligats al moviment escolta.

Nou quilòmetres de passeig

Un passeig del Fluvià que abasti els nou quilòmetres que van des de les Tries fins a les gorges de Tussol-Basil ha estat valorat per la major part de les forces polítiques de l'Ajuntament des de fa anys. No obstant això, la inversió és molt important i els darrers equips de govern han optat per fer-lo en trams o han fet intervencions puntuals.

L'obertura d'un passeig ampli entre dues zones ja usades serà la primera acció de consideració de cara a l'aposta per un gran passeig. La idea és incorporar el riu a la vida diària de la ciutat.