Un incendi va destruir completament un paller i un tractor a Palau-saverdera la matinada de dissabte a diumenge. Els Bombers van rebre l'avís d'alerta pels volts de tres quarts de cinc de la matinada. Fins al lloc dels fets, al punt quilomètric 1 de la carretera GIV-6102, s'hi van desplaçar set dotacions.

El foc va arrencar en un paller de grans dimensions, de quatre metres d'alçada i 50 d'amplada, sense parets. Les flames van afectar les diverses bales rodones de palla que hi havia en aquest espai, que no disposa de parets, i també van calcinar un tractor. No obstant això, la granja, que es trobava a 150 metres de distància, no va resultar afectada i tampoc es van produir ferits. Durant tota la nit, diverses dotacions dels Bombers van estar remullant tota la zona intentant apagar les flames i removent la palla.

Des d'aquest cos d'emergències van assenyalar que és possible que les tasques s'allarguin alguns dies perquè en aquesta mena d'incendis cal remoure tota la palla cremada per evitar revifades. De fet, tres dotacions dels Bombers van estar treballant al llarg del dia per impedir-ho.