Un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calonge, ha ingressat a presó després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra per robar dos cotxes d'un concessionari amb l'objectiu de cometre un altre robatori al dia següent, segons va informar ahir la policia autonòmica.

El suposat lladre va ser detingut el passat dia 19 com a presumpte autor d'un robatori amb força, un altre amb violència i intimidació i un tercer delicte de robatori i furt amb ús de vehicle.

Els fets van succeir els dies 13 i 14 de juliol en un concessionari de cotxes de Palafrugell, on el lladre va trencar el vidre d'una finestra per accedir a l'establiment i va robar un vehicle tot terreny amb el qual va envestir una de les parets de les oficines.

A més, es va emportar 70 euros i un altre vehicle que també estava a la zona del taller amb les claus posades al contacte.

L'endemà, una treballadora d'un aparcament de Palamós va ser víctima d'un robatori quan un desconegut la va amenaçar amb un ganivet per endur-se la recaptació de l'establiment.

Els Mossos van poder descobrir que l'autor del robatori amb intimidació es desplaçava amb un dels vehicles robats la nit anterior al concessionari i així van poder identificar-lo i detenir-lo el dia 19 a Palafrugell.

El detingut, que compta amb antecedents, va passar el dia 21 a disposició del jutjat de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que va ser qui va decretar el seu ingrés a la presó.