L'Ajuntament de Banyoles i la Parròquia de Sant Pere han finançat les obres de reparació i assentament de la part posterior del mur de pedra perimetral de l'església del Remei de Guèmol, a Banyoles.

Aquest mur que envolta l'esglèsia necessitava una millora, sobretot a la part posterior de l'entrada principal, que no és gaire visible pels ciutadans perquè queda molt amagada entre una caminet estret. A la resta del mur perimetral, el Consistori banyolí va explicar que s'han repassat alguns forats i s'ha netejat.

L'obra ha costat aproximadament 10.200 euros i s'ha finançat a parts iguals amb aportacions de l'Ajuntament de Banyoles i la Parròquia de Sant Pere, amb uns 5.100 euros per part de cada institució. Per la seva banda, el Bisbat de Girona també s'ha fet càrrec del cost corresponent als serveis tècnics de l'obra.

La banyolina església del Remei de Guèmol pertany a la Parròquia de Sant Pere. Al Remei s'hi celebra un aplec anual, que es duu a terme el segon diumenge d'octubre, i cada diumenge a la tarda s'hi resa el rosari.