Un home de 52 anys, conductor d'un camió ha resultat ferit greu en un accident que ha passat a primera hora d'aquesta tarda a l'autopista AP-7, en el punt quilomètric 99,5 al terme municipal de Fogars de la Selva. El sinistre s'ha produït quan el camí que conduïa ha envestit un altre vehicle de càrrega que es estava aturat al voral. Efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat el ferit a l?Hospital Josep Trueta de Girona amb helicòpter.

L'accident ha tingut lloc poc després de dos quarts de tres de la tarda, i ha obligat a tallar dos carril en sentit Barcelona, provocant cues quilomètriques. A 16.45 h, segons el Servei Català de Trànsit, la situació era de 6 km de congestió en sentit sud i 4 km de retencions en sentit Girona.

strong>Dos ferits a Sant Joan de Mollet

Dues persones han resultat ferides en un accident a Sant Joan de Mollet en el qual s'han vist implicats tres vehicles, un d'ells ha bolcat. El sinistre ha passat quan faltaven cinc minuts per les tres de la tarda a la C-66. Els Bombers han hagut d'excarcerar un dels implicats. Dues persones més han resultat il·leses.