L'Ajuntament d'Olot -en el ple d'anit- va fer l'aprovació inicial dels estatuts del Consorci DinàmiG. Lligat amb el primer apartat, va aprovar l'inici dels tràmits per a la dissolució de l'Institut Municipal de Promoció d'Olot (IMPC). Els dos apartats van ser aprovats amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC i OeC. El grup de la CUP va votar-hi en contra.

DinamiG està format per les entitats de la comarca que depenen del Consell Comarcal i de l'Ajuntament d'Olot que tenen com a objectiu principal el desenvolupament econòmic de la comarca. Són l'Institut Municipal de Promoció d'Olot (quedarà dissolt), la Fundació Garrotxa Lider, la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot i Turisme Garrotxa.

Estanis Vayreda regidor de Promoció Municipal per CiU va explicar: «DinamiG surt de l'experiència dels dos consorcis que hi ha a la comarca:?el Consorci de Benestar Social de la Garrotxa i el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública». Va indicar que la idea és la col·laboració entre organismes a partir de visió global, pluralitat, transparència, agilitat, proporcionalitat i generositat.

Josep Quintana (ERC) va dir: «Em sembla interessant i molt adient que Olot i la comarca anem de la mà». Xavier Garcia (OeC) va criticar que fins ara la política de promoció econòmica d'Olot no hagi tingut en compte els sindicats i s'hagi basat en la relació entre l'administració i els empresaris. Lluís Rubió (CUP) va criticar aspectes de l'organització com el fet que els temes d'hisenda i recursos generals no poden ser debatuts a la junta general. També va indicar que no comparteixen les funcions de personal que tindrà el gerent. Va definir:?«Un consorci molt ideològic que segueix una línia molt concreta».

Habitatges socials

L'equip de govern CiU-PSC va donar compte de l'aprovació de les bases d'accés als 28 habitages socials de Sant Miquel. Estan destinats 6 a jubilats, 5 a famílies monoparentals i 17 a joves menors de 35 anys. El preu oscil·la entre els 221,46 € al 368,73 € al mes. Josep Quintana (ERC) va dir:?« Ens agrada que hi hagi espai per a les persones de menys de 35 anys. Xavier Garcia (OeC) va demanar solucions per la gent que no arriba als recursos mínims de le bases. Mireia Tresserras (CUP) va definir les bases de només accessibles per a mileuristes. Josep Berga (regidor d'habitatge per CiU) va aclarir la diferència entre habitatge social i habitatge d'inclusió. Va dir que el d'inclusió s'ha de repartir.