Singlot Festival a Sant Feliu de Guíxols

Arriba la segona edició del Singlot, un festival que porta a Sant Feliu de Guíxols la millor comèdia nacional i creadors emergents durant tres jornades a la vora del mar. Una programació que va més enllà d'espectacles per al públic en general, ja que també programa propostes acadèmiques i trobades professionals. Entre altres espectacles, aquest cap de setmana es podran veure a Sant Feliu de Guíxols les propostes de Goyo Jiménez, Fermí Fernández, Marc Martínez, Teatro del Barrio o el "Nano cabaret" d'Yllana.

White Summer Market a Pals

Mercat, música i gastronomia: aquests són els tres eixos del White Summer Market, que enguany torna a Pals i ho fa amb més ambició que mai. Aquest mercat d'estiu, nascut l'any 2012 de la mà de Myriam Qutrecases, s'ha convertit en un dels events més populars de la Costa Brava, que en aquesta edició durarà 22 dies -del 20 de juliol al 30 d'agost- i preveu rebre uns 100.000 visitants. . El mercat, que es tornarà a fer a la finca del Mas Gelabert de Pals, comtparà enguany amb 80.000 metres d'exposició a l'aire lliure on es podran trobar més de 400 marques -amb rotació d'expositors-, tres escenaris, 66 concerts, tres restaurants d'autor i 30 foodtrucks.

Camallera Cançó d'Autor

El cantautor barceloní Joan Isaac inaugurara aquest divendres la vuitena edició del Camallera Cançó d´Autor, un festival que enguany estarà dedicat a la "República de les paraules crítiques". Se celebrarà del 29 de juliol al 7 d´agost i tindrà set concerts, la majoria a la Plaça Feliu de Camallera. Aquest dissabte actua el Niño de la Hipoteca i diumenge és el torn de Rusó Sala. Com l´any passat, també s´han organitzat projeccions de documentals, vermuts i varies xerrades de temàtica política amb la presència de ponents com Juan Carlos Monedero, co-fundador de Podemos i els diputats Xavier Domènech (En Comú Podem) , Joan Tardà (ERC) i Eulàlia Reguant (CUP).

Fira del Batre de Llagostera

La tradicional Fira del Batre de Llagostera, que fins ara s´ha vingut celebrant el darrer diumenge de juliol, es trasllada a dissabte amb un nou format. La Fira, que enguany arriba a la IX edició, començarà dissabte 30 de juliol a partir de les 17 h i s´allargarà fins passada la mitja nit, amb activitats per a tota la família. Podeu consultar la programació des d´aquí.

Cap de setmana de festes majors

Molts municipis de les comarques gironines celebren aquest cap de setmana la seva festa major, entre ells Sant Feliu de Guíxols, Arbúcies, Bescanó, Caldes de Malavella, Gualta, Pontós, Sant Esteve Llémana, Mont-ras, Vilajuïga o Viladamat. La música, les cercaviles populars i les activitats per la mainada són els grans protagonistes d´aquestes celebracions.

Mercat del Compte Arnau

La Vila Vella de Sant Joan de les Abadesses retrocedirà en el temps per retrobar-se amb el comte Arnau en la 8a edició del Mercat del Comte Arnau. Una proposta del XXI Festival del Comte Arnau que combina prop de mig centenar de parades d'artesania i productes de degustació del Ripollès i de la resta de Catalunya, amb espectacles de qualitat, alguns creats de forma especial per a la cita.

Aplec Internacional a Perpinyà

Perpinyà acull aquest dissbte i diumenge l'Aplec Internacional que Adifolk organitza des de fa 29 anys en una ciutat europea. Dissabte i diumenge, Perpinyà es convertirà en la capital de la cultura popular catalana: 92 colles i 2.200 participants procedents d'arreu de Catalunya participaran en aquesta mostra que es preveu multitudinària. Castells, gegants, esbarts dansaires, jocs tradionals se citen aquest cap de setmana a la Catalunya Nord