El Centre de Control de Carreteres ha informat sobre restriccions de pas als túnels de Bracons en els primers dies d'agost. Tindran lloc els dies 1,2,3 i 4 d'agost entre els punts quilomètrics 163+300 i 168 +700 de la C-37 (túnels de Bracons).

En els dies 1, 2 i 3 d'agost: Tall de carril amb doble encarrilament al túnel de Bracons, en sentit Olot. Aquest carril restarà tallat des del dia 1 d'agost, a les 23 hores, fins al dia 3 d'agost, a les 19 hores, sense interrupció. Cal precisar que -en tot moment- restarà 1 carril per cada sentit de la circulació.

En els dies 3 i 4 d'agost: Tall de carril dret en sentit Vic al túnel de Bracons. Aquest carril restarà tallat des de les 22 a les 8 hores. En tot moment restarà 1 carril per cada sentit de la circulació.

Els túnels de Bracons -des de la seva posada en servei el 2009- s'han convertit per als habitants d'Osona i les comarques centrals en una via d'accés a la Costa Brava. El fet fa que l'agost sigui un dels mesos alts en la gràfica de trànsit anual pels túnels.

Es tracta d'una gràfica que no ha parat de pujar des de l'obertura dels túnels. Ara, el trànsit en direcció a Olot supera els 100.000 vehicles mensuals i en els mesos de més trànsit ha arribat als 120.ooo vehicles al mes.