La província va registrar ahir dos accidents de gravetat a Sant Joan de Mollet i Fogars de la Selva. Un home de 52 anys, conductor d'un camió va resultar ferit greu en un accident que va passar a primera hora de la tarda a l'autopista AP-7, en el punt quilomètric 99,5 al terme municipal de Fogars de la Selva.

El sinistre es va produir quan el camió que conduïa va envestir un altre vehicle de càrrega que estava aturat al voral. Efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van traslladar el ferit a l'hospital Josep Trueta de Girona amb helicòpter.

L'accident va tenir lloc poc després de dos quarts de tres de la tarda, i va obligar a tallar dos carrils en sentit Barcelona, cosa que va provocar cues quilomètriques. Segons el Servei Català de Trànsit, la situació va arribar a ocasionar fins a quatre quilòmetres de congestió en sentit Girona.

L'altre accident va passar cinc minuts abans de les tres de la tarda a la C-66 a l'alçada de Sant Joan de Mollet quan tres vehicles es van veure implicats en un accident. Un dels cotxes va bolcar i els bombers van haver d'excarcerar-ne l'ocupant, que va ser traslladat a l'hospital Trueta juntament amb un altre ferit. Dues persones més van resultar il·leses.